MEDANCO

RUBBER &
PLASTIC
SOLUTIONS

HIGH-TECH. HUMAN TOUCH.

Engineering

Medanco helpt u verder met uitgebreide kennis op het gebied van product engineering, rubber en kunststof materialen, tooling en de diverse productie technologieën. 

lees meer

Productie

Medanco beschikt over een hoogwaardig machinepark met veel productie technologieen: spuitgieten, rubber moulding (persen) en extruderen. Ook in clean room (klasse 7).

lees meer

Cases

Medanco levert aan diverse industrieen waaronder high-tech, semiconductor en medical. Het is deze mix die maakt dat we onze kennis en ervaring kunnen delen met onze klanten.

lees meer

Medanco

Medanco is uw partner voor ontwikkeling en productie van complexe productie van precisie rubber en kunststof producten met tientallen jaren ervaring.

lees meer

Uw specialist in rubber en kunststof precisieonderdelen voor de medische en high-tech industrie

Met meerdere productietechnologieën in huis, materiaal kennis en in-house engineering creëren we de beste customized oplossing voor de behoefte van onze klanten in rubber en kunststof. Medanco staat voor precisie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Medanco beschikt over clean room productie en is ISO13485:2016 gecertificeerd.

lees meer

Bespaar tijd en geld

Kies voor ons professionele team

De samenwerking met Medanco is open en direct. Dit komt de invoer snelheid van produc tontwikkeling tot productie ten goede. Ook bij issues tijdens de aanloop is er gedegen proces kennis aanwezig om samen met klant en matrijsmaker tot een robuuste oplossing te komen. Logistieke ondersteuning is voor Medanco vanzelfsprekend.

Johan Neijmeijer - buyer Eaton Industries

Inkoper

Wat maakt ons anders?

Het Medanco Team met betrokken medewerkers

Nauwe samenwerking

We staan in nauw contact met onze klanten en streven langdurige relaties na. Bij nieuwe ontwikkelingen gaan we samen met de klant het project realiseren. Ieder vanuit haar eigen verantwoordelijkheid om te komen tot het beste resultaat.

Korte lijnen

Medanco heeft een platte organisatie met korte lijnen. Dit zorgt voor een prettige samenwerking met heldere communicatie, duidelijkheid, snel komen tot een oplossing en direct schakelen met de juiste persoon.

Medanco Team

Het Medanco Team bestaat uit betrokken medewerkers die klaar staan voor de klant en deze te helpen waar mogelijk. Hierdoor zijjn we een voorspelbare en betrouwbare leverancier voor onze klanen.

Efficient

Doordat we een platte organisatie zijn, zijn de kosten goed beheerst. We calculeren met eerlijke tarieven die altijd gebaseerd op de werkelijke (productie-)kosten. 

Voorbeeld projecten

Bekijk enkele van onze projecten met creatieve idee├źn en design.

Waarom kiezen voor Medanco?

Hier zijn enkele redenen waarom onze klanten voor Medanco kiezen.