Cases

Medanco levert aan diverse industrieen waaronder high-tech, semiconductor en medical. Het is deze mix die maakt dat we onze kennis en ervaring kunnen delen met onze klanten.

Semi-conductor

Semi-conductor

Met ASML als buurman en centraal in de brainport regio is de semi-conductor markt een thuishaven. Medanco produceert voor diverse partijen producten die in de semi-conductor worden gebruikt. Hierbij worden speciale cusotomized en vrijgegeven materialen (ook grade 2) ingezet die voldoen aan specifieke eisen die daarbij van toepassing zijn. 

Medisch

Medisch

Medanco is gespecialiseerd in producties van medische hulpmiddelen. Inmiddels is Medanco meer dan 10 jaar acief in deze markt. De medische klanten vragen een hoge mate van kwaliteit, nauwkeurigheid, reinheid en betrouwbaarheid. De poroducties vinden plaats in clean room (ISO klasse 7). Ook assemblages kan Medanco voor u verzorgen.

Medanco is ISO 13485:2016 gecertificeerd. 

High-tech

High-tech

Met de roots van Philips is de high-tech industrie een bekende werkomgevind voor Medanco. Deze markt is erg belangrijk in Nederland en wordt steeds belangrijker. Medanco heeft voor vele toepassingen eigen materialen ontwikkeld en meerdere processen die oplossingen bieden.

Voeding

Voeding

Medanco levert al sinds vele jaren aan de levensmiddelenmarkt. Klanten hier stellen zeer hoge eisen aan materialen en processen. Medanco is bekend met de eisen die hier van toepassing zijn en heeft materialen en processen die hier aan voldoen (BRF, FDA, KIWA). Diverse productie technieken bieden oplossingen voor ook hoge volumes.