Medanco

Medanco is uw partner voor ontwikkeling en productie van complexe productie van precisie rubber en kunststof producten met tientallen jaren ervaring.

Over ons

Over ons

Ontstaan vanuit Philips, daarna onder de vleugels van Helvoet en nu Medanco BV. We hebben een lange historie die garant staat voor kennis en ervaring met rubber en kunststof. We beschikken over een ISO klasse 7 clean room waarin we voor diverse klanten medische producten produceren. Halffabricaten waarbij de eisen op een zeer hoog niveau liggen.

Wij zijn Medanco BV. Een familiebedrijf met een lange historie. Vanaf het allereerste begin begonnen als Philips onderdeel, nu zelfstandig en gegroeid naar een competente partner voor een diversiteit aan klanten. Met clean room, spuitgieten, extrusie en rubberpersen opereren we erg breed en zijn we in staat om specialistische oplossingen te bieden. Want daar ligt onze kracht; flexibel inzetten van middelen en technieken om tot de perfecte oplossing te komen. Samenwerking is hierbij belangrijk. Dit maakt Medanco uniek, flexibel, betrouwbaar en in staat om uw product tot een succes te maken.

Medanco is ISO13485:2016 gecertificeerd.

Onze slogan; High Tech, Human Touch.

Download

Profiel

Profiel

Medanco levert maatwerk. Onze klanten bevinden zich in diverse sectoren en over de hele wereld. Dit maakt dat we vaak slim moeten zijn in het bedenken van oplossingen. Kosten zijn belangrijk maar kwaliteit is leidend. Hier willen we geen concessies doen. We staan voor kwaliteit en flexibiliteit met een scherp oog voor slimme oplossingen.

Visie

Visie

Producten succesvol, slimmer en/of gunstiger te plaatsen in de markt.

Kernwaardes (in willekeurige volgorde) hierbij zijn:

  • Samenwerking
  • Service
  • Kwaliteit
  • Productie
  • Flexibiliteit
  • Duurzaamheid